Healing

Förutom att jag arbetar som Medium så arbetar jag också med Healing. Jag brukar "känna av" klienten jag ska arbeta med och ge en individuell healing som passar just för den person jag för tillfället har framför mig. Därför varierar tekniken. Jag använder dock alltid den högsta och renaste energin.


"När du öppnar ditt hjärta för kärleken - till dig själv och till allt annat levande då skapas harmoni och du är ett med livets flöde."

När det gäller healing så finns det en uppsjö av olika tekniker att välja bland. De healingtekniker jag oftast utgår ifrån är Vibrations/Frekvenshealing och regnbågsänglarnas healing. Två healingtekniker som jag fått utbildning i direkt från andra sidan. Med dessa tekniker "stämmer" vi vår kropp, ungefär som man stämmer ett instrument. När jag ger healing utgår jag ifrån varje individs unika nivå (eller grundton) och med hjälp av healingen hjälper jag kroppen att hitta sin balans.

Light touch är en healingform som grundar sig på att "lyssna på kroppen genom beröring". Det är en teknik utvecklad av SolKarina Hammare, den är behaglig och väldigt effektiv mot de känslomässiga blockeringar som vi ibland samlar på oss.

Under tiden som jag ger healing kanaliserar jag, vilket innebär att jag kommunicerar med änglar och personliga guider på en hög och energimässigt ren nivå. På det sättet får jag också "instruktioner" gällande just den person jag för tillfället har framför mig.Välkommen!
Om mig
Vad är andra sidan?
Healing
Vad kan jag hjälpa dig med?
Aktiviteter
Priser
Gästbok
Kontakt